• Jutarnje vesti za petak, 20. januar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas je petak, 20. januar. Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Svetog Jovana Krstitelja, praznik posvećen svetitelju i proroku koji je krstio Isusa Hrista na reci Jordan.

    U Pančevu jutro hladno sa umerenim i jakim mrazem i maglom ili niskom oblačnošću. Tokom dana suvo i hladno sa sunčanim periodima. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura -10°C, najviša dnevna -2°C. 

    U pančevačkom porodilištu juče su rođena dva dečaka i dve devojčice.

    U toku noći, lekari pančevačke Službe hitne medicinske pomoći obavili su 12 kućnih poseta, dok je 27 pacijenata pomoć potražilo u ambulanti ove službe. Izvršena su tri transporta u gradu, pet van grada, kao i tri intervencije na javnom mestu.

    Od 11h u prostorijama Dečjeg kulturnog centra – PU ,,Dečja radost“, biće otvorena izložba radova, koji su nastali na likovnim radionicama u okviru projekta LIKOVNI TRG 2016.

    Masovna pančevačka kros-promocija originalnih bendova – Buč Kesidi ima novi album + Vizelj promoviše svoj prvenac, Mladi Džek ima novi EP i spot, PPT sprema novi singl i album. Koncert će biti održan u petak, 20. januara od 20 časova.

    Od 22h beogradski DJ Lüle „puštaće” muziku u pančevačkom klubu „Štab Pogon”. Lokalna podrška biće Hunter Thompson.

     

    Danas je petak, 20. januar. Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Svetog Jovana Krstitelja, praznik posvećen svetitelju i proroku koji je krstio Isusa Hrista na reci Jordan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo