• KOVIN: Da Zmajevci budu bezbedni u saobraćaju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Učenici starijih razreda kovinske „Zmajeve“ osnovne škole u poslednjoj sedmici maja i početkom juna učestvuju u školskom projektu „Bezbedno(st) u saobraćaju”.

    Varljive vremenske prilike koje ovog proleća ugrožavaju bezbedno odvijanje saobraćaja uz povećani broj poljoprivredne mehanizacije razlog su više da se sada, pred kraj školske godine i skori letnji  školski raspust, na časovima Tehnike i tehnologije posveti dodatna pažnja upoznavanju i obnavljanju pravila ponašanja dece u saobraćaju.

    –  U ovom već tradicionalnom projektu, đaci već stečena znanja iz bezbednosti u saobraćaju porede sa njihovom implementacijom u realnim situacijama,  analizirajući računarske simulacije sabraćajnih nezgoda. Takođe proveravaju svoje znanje onlajn testiranjem na brojnim platformama namenjenim pripremama za polaganje AM kategorije, nekadašnjeg PSP. Uz vidno pojačano prisustvo sabraćajne policije siguran sam da će sve aktivnosti doprineti većoj bezbednosti učenika u saobraćaju, kazao je autor i vođa projekta profesor Dejan Kreculj.

     

     

     

    Učenici starijih razreda kovinske Zmajeve osnovne škole u poslednjoj sedmici maja i početkom juna učestvuju u školskom projektu „Bezbedno(st) u saobraćaju”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo