Printscreen bloga Nađe Higl
Društvo

Majka dvoje dece i svetska prvakinja NAĐA HIGL na svom blogu otkrila da je bolesna od neizlečive bolesti

Izvor: 
Blog Nađe Higl Uto, 01/08/2017 - 07:34

 

“Imam toliko toga da vam ispričam. Ovo je samo uvod u ono što ću vam kroz ovaj blog pričati. Baviću se raznim životnim temama i davati svoj lični pečat nekim situacijama. Kroz svaku temu ću provući svoje iskustvo i dati lični savet, pa i preporučiti vam nešto što niste imali priliku da iskusite. Mnogo toga ću od vas naučiti. Srdačno, Vaša Nađa Higl” – ovom porukom zaključila je uvodnu priču na svom blogu www.nadjahigl.com bivša svetska prvakinja u plivanju, Pančevka, Nađa Higl.

Rečeno – učinjeno. Nađa Higl, majka dvoje dece iza koje je blistava sportska karijera i nešto godina bavljenja politikom, počela je da piše i objavljuje. Šampionka je otvoreno predstavila sebe a zatim još više o sebi i svojim životnim iskustvima i stavovima rekla kroz više tema. Naslovi govore i sami za sebe: “ Kako se suočiti sa saznanjem da bolujete od… “, “Dojenje ili dohrana?”, “Kako se izboriti sa depresijom?”,” Šta nakon sporta?”, “Odvikavanje od pelena”, “Da li se trud uvek isplati?”.

Najveću pažnju javnosti izazvala je poslednjim tekstom “Kako se suočiti sa saznanjem da bolujete od…” u kome svedoči o borbi za sopstveno zdravlje.

 

„Dijagnostikovan mi je ulcerozni colitis, bolest debelog creva. U prvi mah sam bila užasnuta što je to autoimuna bolest koja će me pratiti do kraja života. Počela sam sa terapijom, i nadala se poboljšanju, ali nakon nekog vremena sam opet pala jer nije bilo napretka.", navela je Nađa Higl na svom blogu.

Više o tome pročitajte ovde.

 
 


Marketing

Najnovije vesti