Društvo

Na graničnom prelazu Batrovci, čeka se pet sati

Izvor: 
Beta Ned, 31/07/2016 - 17:30

Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u Srbiju iz Hrvatske, zadržavanja vozača su danas oko 14.30 sati višesatna, kolone vozila kilometarske, a hrvatska policija preusmerava vozače na granični prelaz Šid gde se čeka oko sat vremena.

„Na prelazu Batrovci, s hrvatske strane, na ulaz u Srbije čeka se oko 300 minuta, a po poslednjim informacijama hrvatska policija počela je da preusmerava vozila na prelaz Šid, gde zadržavanja iznose oko 60 minuta", kaže dežurni iz AMSS.

Kako prenosei Beta, na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom, na ulazu u Srbiju čeka oko pola sata, a na izlaz oko 80 minuta.

Gužvi ima zbog letnjih odmora i pojačanog inteziteta saobraćaja i na ulazu u Srbiju iz pravca Mađarske, tako da se na graničnom prelazu Horgoš, po podacima AMSS-a, čeka oko 90 minuta, a na Kelebije oko sat vremena.

Na graničnom prelazu Preševo sa Makedonijom, zadržavanja vozača u oba smera iznose od 30 do 45 minuta. Na graničnim prelazima ka Crnoj Gori takođe je pojačan intenzitet saobraćaja, kao i na glavnim putevima u Srbiji.

Na naplatnoj rampi Bubanj Potok kod Beograda zadržavanja, u oba smera, iznose od 15 do 20 minuta, a na naplatnoj rampi kod Niša oko deset minuta.

 Marketing

Najnovije vesti