Humanitarni koncert „Talentima u čast"

Našoj sugrađanki Danijeli neophodna pomoć da nastavi master studije klavira

Izvor: 
Rotary club Pančevo Sub, 08/10/2016 - 15:02

Rotari klubovi Pančevo, Pančevo Mihajlo Pupin i Sombor organizuju humanitarni koncert Talentima u čast koji će biti održan 12. oktobra u Dvorani Kulturnog Centra Pančevo sa početkom u 19h. Cilj je prikupljanje sredstava za stipendiranje muzičkih talenata Pančeva.

Na koncertu će nastupati Danijela Olači – klavir, Srđan Paunović – saksofon i Bunford Gabor – saksofon, kao i specijalni gosti Ognjen Popović – klarinet i Mihajlo Zurković – klavir.

Celokupan prihod namenjen je studentkinji klavira na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu, Danijeli Olači iz Pančeva, koja je ovog juna završila osnovne studije i koju očekuje prijemni ispit za master studije u istoj ustanovi. 

Danijela je u teškoj životnoj situaciji. Majka joj je pre nekoliko nedelja iznenada preminula, a otac je teško bolestan i nesposoban za radi. Majka je bila jedina koja je bila zaposlena.

Pošto za master studije ne postoji budžet i svi studenti su na samofinansiranju, Danijela nema sredstava da ih upiše bez finansijske pomoći, a cena studija je 120.000 dinara. Inicijativu da se pomogne Danijeli pokrenuo je Mihajlo Zurković, pijanista, umetnički direktor festivala „SOMUS" u Somboru i profesor klavira na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu.

Cena ulaznice je 300 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u sedištu Rotari kluba Pančevo u ul. Nikole Tesle br. 2 svaki radni dan od 8-16h, a subotom od 9-13h.


MarketingNajnovije vesti