• Omnibus predstavio 12 mladih novinara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje  Omnibus je, u petak 10. marta, u prostorijama Mašinske škole u Pančevu, obeležilo završetak projekta Civilni omladinski internet – radio Omnibus. Tom prilikom, ispred organizatora, Nenad Živković nam je predstavio 12 mladih novinara koji su prošli kroz Omnibusovu školu.

    Od sredine oktobra, pa do sredine marta, naši mladi sugrađani, stari između 15 i 26 godina, podučavani su osnovama novinarskog zanata. Od Živkovića smo mogli da čujemo kako je na početku bilo 24 prijavljena kandidata, da bi se na testu pojavilo njih 19. Svi su primljeni, ali je sedam mladih ljudi u toku projekta odustalo. Dvanaestoro njih je „izdržalo“ do kraja i njima su na ovoj svečanosti uručene povelje.

    Projekat je podržala Fondacija Trag, a projekat su vodili, Nenad Živković, Kristijan Balteanu, Miroslav Todorović i Dejan Čančarević uz podršku brojnih saradnika.

    Pažljivo ćemo pratiti rad naših mladih kolega, a nadamo se i vi.

    Omladinski internet-radio Omnibus slušajte na adresi http://omnibusradio.net.

     

     

    Udruženje  Omnibus je, u petak 10. marta, u prostorijama Mašinske škole u Pančevu, obeležilo završetak projekta Civilni omladinski internet – radio Omnibus. Tom prilikom, ispred organizatora, Nenad Živković nam je predstavio 12 mladih novinara koji su prošli kroz Omnibusovu školu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo