• Otvoren poziv za besplatne obuke za web i grafički dizajn

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Besplatne obuke iz osnova web i grafičkog dizajna održaće se od kraja septembra do kraja decembra, kroz program od 12 radionica.

    Poziv je otvoren za sve, bez obzira na završenu školsku spremu, znanje ili iskustvo u oblasti IT-a. Radionice će se održati u Novom Sadu, Bečeju, Temerinu i Pančevu. Namenjene su pre svega mladima od 15 do 30 godina, ali i starijima koji su dugotrajno nezaposleni.

    U Pančevu će se održati radionica web dizajna.

    Prijave će se primati do 15.09.2017. godine

    Više informacija o projektu možete saznati na www.designyourjob.org a o uslovima konkursa, samoj obuci i prijavne formulare koje je nephodno popuniti, možete pronaći OVDE.

    Obuke se realizuju u okviru projekra „Design your job II“ koji je podržan od strane EU kroz Erazmus + program i  koji se realizuje na prostoru Srbije, Hrvatske i Albanije.

    Cilj projekta je unapređenje zapošljivosti pre svega mladih ljudi, kroz razvoj i testiranje specifičnih IT programa (razvoj web stranice / dizajn i grafički dizajn) traženih na tržištu rada, koji takođe mogu biti korišćeni za sistemsku prekvalifikaciju / dokvalifikaciju nezaposlenih osoba.

     

    Besplatne obuke iz osnova web i grafičkog dizajna održaće se od kraja septembra do kraja decembra, kroz program od 12 radionica.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]