• Pančevac u Kragujevcu preuzeo automobil koji je dobio na nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Blagomir Jokić, penzioner iz Pančeva, danas je u Kragujevcu preuzeo „Fiat 500 L“, automobil koji je dobio na nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

    Ključeve automobila srećnim dobitnicima, a njih je bilo deset, dodelio je državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Mirko Janić.

    – Ovo je izgleda stiglo kao nagrada posle problema koje sam imao sa koronom, rekao nam je Blagomir Jokić

    Srećni dobitnik nije gledao izvlačenje.

    – Nismo ni znali nekih sat vremena da su izvukli našu kovertu. Unučići su gledali crtani, pa nismo videli. Saznali smo kada su počeli da nas zovu i čestitaju, objašnjava nam Jokić.

    On smatra da od ovakve nagradne igre ima korist cela Srbija. Kaže da bi voleo da se taj novac, koji u državnu kasu stiže zbog ove akcije, iskoristi za nagrađivanje medicinara koji se, kako kaže, u ovo nesrećno vreme mnogo trude i zaslužili su da dobiju mnogo više nego što sada dobijaju.

    Vlasnik novog Fijata kaže da oni već imaju dva automobila.

    – Danas će za volan sin, a šta će dalje biti – pa dogovorićemo se, rekao je Jokić.

     

    Blagomir Jokić, penzioner iz Pančeva, danas je u Kragujevcu preuzeo Fiat 500L, automobil koji je dobio na nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]