• Pančevački Abrašević gostovao u Mladenovcu na humanitarnoj akciji za Vukana Vidojevića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U nedelju, 25. aprila,  članovi pančevačkog KUD Abrašević učestvovali su u humanitarnoj akciji za malog Vukana, koja je održana u Mlandenovcu.

    Nakon akcija koje su u Pančevu organizovali, mladi igrači Abraševića dobili su poziv da se pridruže akciji koju su Mladenovčani organizovali za pomoć malenom Vukanu Vidojeviću koji ima izuzetno redak genetski poremećaj.

    Zahvaljujući pančevačkom autorprevozniku Pantransportu, koji im je obezbedio prevoz, otputovali su u Mladenovac, gde su, na oduševljenje prisutnih, održali javni čas. Na put je pošlo četrdesetak članova ovog pančevačkog kulturno-umeničkog društva, a Mladenovčanima su pokazali kako izgledaju njihove probe.

    Podsetimo, mladi članovi Abraševića su u Pančevu sproveli humanitarnu akciju i prikupili pomoć za Vukana, a Vukanovi roditelji su, ganuti ovim postupkom, došli sa detetom i posetili ih. Usledio je poziv za učešće u mladenovačkoj akciji.

    U nedelju, 25. aprila,  članovi pančevačkog KUD Abrašević učestvovali su u humanitarnoj akciji za malog Vukana, koja je održana u Mlandenovcu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]