Foto: GU Pančeva
Društvo

Pančevačkim biciklistima podeljena led rasveta

Izvor: 
GU Pančevo Pet, 22/09/2017 - 17:58

Povodom Svetskog dana bez automobila,22. septembra,, a u sklopu obeležavanja Evropske nedelje mobilnosti  (16 - 22. septembra), Odeljenje za saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva, Komitet za bezbednost saobraćaja Gradske uprave grada Pančeva, Sekretarijat za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva i Policijska uprava Pančeva - su u cilju afirmacije alternativnih vidova prevoza, našim sugrađanima koji su danas koristili bicikl, poklanjali zadnju svetlosnu biciklističku signalizaciju, odnosno led rasvetu.

Predstavnici organizatora ove akcije su u petak, 22. septembra, od 13:30 sati, raspoređeni na tri pančevačke lokacije, odnosno uz biciklističke staze u Ulici Oslobođenja, preko puta JKP Vodovod i kanalizacija, u Ulici 7. jula, kod škole "Braca Petrov" i na uglu Ulica Žarka Zrenjanina i Vladimira Žestića, podelili 80 led rasveta za bicikle.

Reakcije sugrađana su bile izuzetno pozitivne, uz obećanja da će odgovornije nositi i zaštitnu biciklističku opremu, poput kaciga.Marketing

Najnovije vesti