• Pančevci i treći dan protestujući šetali gradom

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Večeras su i treči dan zaredom, Pančevci šetali gradom protestujući. Večerašnji skup „Protiv diktaure“ okupio je jedva šezdesetak ljudi. Grupica se okupljala na platou ispred Gradske uprave sve do 19 sati i 15 minuta, kada je krenula u šetnju gradom. Ovog puta, išli su kroz park, pa Njegoševom ulicom, skrenuli u Karađorđevu, pa u Radomira Putnika. Posle „onesvešćivanja“ ispred Autobuske stanince nastavili su Ulicom Svetog Save, skrenuli u Zmaj Jovinu, pa u Karađorđevu i zatim se Ulicom Radomira Putnika i kroz Sokače vratili na mesto polaska.

    I ovog puta čule su se već dobro poznate parole uz česte povike „izlazite napolje“. Međutim, Pančevci nisu izašli. Nekoliko automobila je nervozno obišlo ovu grupu protestanata, neki su im mahali, svirali iz kola, ali ovog puta se prolaznici nisu, kao prethodnih dana priključivali koloni. 

    Da li će pančevački protest „preživeti“ pokazaće naredni dani.

    Večeras su i treči dan zaredom, Pančevci šetali gradom protestujući. Večerašnji skup „Protiv diktaure“ okupio je jedva šezdesetak ljudi. Grupica se okupljala na platou ispred Gradske uprave sve do 19 sati i 15 minuta, kada je krenula u šetnju gradom. Ovog puta, išli su kroz park, pa Njegoševom ulicom, skrenuli u Karađorđevu, pa u Radomira Putnika. Posle „onesvešćivanja“ ispred Autobuske stanince nastavili su Ulicom Svetog Save, skrenuli u Zmaj Jovinu, pa u Karađorđevu i zatim se Ulicom Radomira Putnika i kroz Sokače vratili na mesto polaska.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo