• Pančevci spremni za Međunarodni poljoprivredni sajam

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Jubilarni 85. Međunarodni poljoprivredni sjam u Novom Sadu održava se od 15. do 21. maja. Na najvećoj poljoprivrednoj smotri u regionu predstaviće se 1.500 izlagača iz 60 zemalja. Među izlagačima, već godinama značajno mesto zauzimaju pančevački kolektivi. Svakako najviše pažnje godinama su privlačili štandovi Kompanije „Almeks“ i pančevačke „Azotare“.
     
    Ove godine posebnu pažnju na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu predstaviće se najnovija dostignuća u oblasti agrara, a izložbeni kapaciteti su popunjeni. Izložba poljoprivredne mehanizacije, nacionalna izložba stoke i izložba organskih proizvoda samo su deo sajamske ponude koju će posetioci moći da vide.
     
    -Mi u „Almeksu“ smo spremni da posetiocima predstavimo prevashodno proizvodni program Kompanije „Klas“ čije mašine nudimo.Traktori i kombajni su već stekli poverenje paora, kojima ćemo ponuditi preko 50 proizvoda. Biće i novih ostvarenja, a cene su povoljne, kaže Miroslav Aleksa, prvi čovek Kompanije „Almeks“.
     
    Očekuje se da će pančevački stočari, prevashodno ovčari predstaviti svoja grla na Novosadskom sajmu, a krave iz štala Poljoprivrednog dobra ,,Stari Tamiš,, svake godine privlače pažnju stočara, pa će tako biti i sredinom maja.

    Jubilarni 85. Međunarodni poljoprivredni sjam u Novom Sadu održava se od 15. do 21. maja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]