• Pančevci večeras proslavljaju izborne rezultate u Crnoj Gori

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Par, kako su rekli za sebe, patriotski orijentisanih Pančevaca rešilo je da proslavi izborne rezultate u Crnoj Gori u našem gradu uz barjake i vožnjom gradskim ulicama. Poziv je upućen preko društvenih mreža, a okupljanje će biti u 20 sati na parkingu kod Babisa.

    Aleksa Živković, jedan od organizatora ovog skupa, rekao nam je da žele da obeleže izbornu pobedu u Crnoj Gori i da pokažu da je i Pančevo tu i da pruža podršku.

    – U čast pobede srpskog naroda u Crnoj Gori,u čast odbrane svetinja,u čast slobode oragnizujemo proslavu ulicama našeg grada. Automobilima ćemo proći kroz glavne ulice našeg grada i obeležiti ovaj istorijski događaj.  Od 20 časova ćemo krenuti sa parkinga kod kafića Babis. Barjaci obavezni, napisano je u pozivu za ovaj događaj.

     

    Par, kako su rekli za sebe, patriotski orijentisanih Pančevaca rešilo je da proslavi izborne rezultate u Crnoj Gori u našem gradu uz barjake i vožnjom gradskim ulicama. Poziv je upućen preko društvenih mreža, a okupljanje će biti u 20 sati na parkingu kod Babisa.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]