• PANČEVO: 10 biračkih mesta za nacionalne manjine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Izbori za savete nacionalnih manjina biće održani 4. novembra. Na teritoriji grada Pančeva biće otvoreno 10 biračkih mesta. Preko 1000 građana imaće pravo glasa na biračkim mestima: mesna zajednica Centar ulica Maksima Gorkog 25 u Pančevu, Spomen dom u Vojlovici i školi u Banatskom Novom Selu. Po manje od 150 birača biće u prilici da glasa u Hali sportova u Kačarevu i mesnoj zajednici Banatski Brestovac. Biračka mesta su još u mesnoj zajednici Tesla u samom gradu i u domovima kulture u Dolovu i Jabuci, kao i u osnovnoj školi u Ivanovu i mesnoj kancelariji u Omoljici.

    Svi birači upisani u posebni birački spisak, a na teritoriji grada ih je gotovo 5,5 hiljada, tokom prošle nedelje su dobili obaveštenja gde glasaju. Za sprovođenje ovih izbora Republička izborna komisija izmenovala je radno telo kojim koordinira Danijela Raketić, zamenica načelnika gradske uprave Pančevo.

    Glasanje na biračkom mestu sprovodiće birački odbori sa po 10 članova. A biće prisutni i predstavnici potvrđenih izbornih lista koje učestvuju na izborima.

    Izbori za savete nacionalnih manjina biće održani 4. novembra. Na teritoriji grada Pančeva biće otvoreno 10 biračkih mesta. Preko 1000 građana imaće pravo glasa na biračkim mestima: mesna zajednica Centar ulica Maksima Gorkog 25 u Pančevu, Spomen dom u Vojlovici i školi u Banatskom Novom Selu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo