• PANČEVO: Besplatne vožnje katamaranom za sve građane koji se budu vakcinisali do kraja maja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povodom početka nove sezone vožnji katamaranom „Panuka“ po Tamišu Turistička organizacija grada Pančeva obezbedila je besplatne karte za građane koji se budu vakcinisali protiv virusa kovid 19 do kraja maja.

    Turistička organizacija grada Pančeva i Grad Pančevo na ovaj način žele da se zahvale sugrađanima koji su iskazali visok nivo odgovornosti prema sebi i drugima i koji su se vakcinisali na nekom od punktova u gradu i naseljenim mestima na našoj teritoriji.

    Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije grada Pančeva podseća i da je 12. maj rođendan katamarana „Panuka“.

    – To je dan od kojeg je pre četiri godine katamaran „Panuka“ na raspolaganju građanima, koji su i izrazili želju da se kupi jedno ovakvo plovilo. Turistička organizacija grada Pančeva podržava nastojanja naše države i predsednika Aleksandra Vučića da se što pre poveća broj vakcinisanih i dostigne kolektivni imunitet. Odlučili smo da darujemo naše sugrađane koji će se vakcinisati u narednim danima i omogućimo im da deo vremena provedu u plovidbi rekom Tamiš, izjavio je Nikola Stoilković.

    Na vakcinalnim punktovima u gradu i naseljenim mestima, građani koji se budu vakcinisali do kraja maja, dobiće karte-vaučere za jednu besplatnu vožnju katamaranom „Panuka“ na redovnoj gradskoj ruti od gradskog pristana do Preobraženjske crkve i svetionika na ušću Tamiša u Dunav.

    – Oni koji budu dobili ove karte, potrebno je da se jave telefonom u Turističku organizaciju grada Pančeva i rezervišu vožnju u nekom od termina od srede do nedelje. Plovidba na ovoj relaciji uglavnom traje oko pedesetak minuta do sat vremena, kaže Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacija grada Pančeva.

     

    Katamaran „Panuka“ i u ovoj sezoni obavljaće javni prevoz putnika za turističke obilaske svakog dana od srede do nedelje u terminima 14, 16 i 18 časova.

    Redovna ruta je i dalje na relaciji od gradskog pristana do Preobraženjske crkve i nazad do svetionika, do ušća Tamiša u Dunav.

    Ove sezone uvode se i povremene ture do Jabuke i Glogonja i razmatra se mogućnost vožnji vikendom u dva termina do Bele stene.

    Informacija i rezervacije karata telefonom na broj 013 333 399 radnim danima od 8 do 20 sati. Kupovina karata je u prostorijama Turističke organizacije grada Pančeva.

     

    Cenovnik:

     

    Cena pojedinačne karte iznosi 350 dinara.

    Deca do 7 godina starosti ne plaćaju kartu pod uslovom da sede u krilu svojih roditelja ili pratioca. Ako deca sede na zasebnom sedištu, cena karte je ista kao i za sve ostale kategorije putnika – 350 dinara.

    Cena pojedinačne karte za turistički obilazak po Tamišu na relaciji gradski pristan – Jabuka i nazad iznosi 900 dinara.

    Cena pojedinačne karte za turistički obilazak po Tamišu na relaciji gradski pristan – Glogonj i nazad iznosi 1.200 dinara.

    Cena pojedinačne karte za turistički obilazak po Tamišu na relaciji gradski pristan – Bela stena i nazad iznosi 700 dinara.

     

     

    Povodom početka nove sezone vožnji katamaranom „Panuka“ po Tamišu Turistička organizacija grada Pančeva obezbedila je besplatne karte za građane koji se budu vakcinisali protiv virusa kovid 19 do kraja maja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo