• PANČEVO: Biciklijada odložena zbog lošeg vremena, novi termin 24. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rotari klub „PANČEVO-MIHAJLO PUPIN“ “BICIKLIJADA 04” održaće se u subotu 24. septembra 2022. godine, saopštili su organizatori. Biciklijada je prvobitno trebalo da se održi 17. septembra, ali zbog lošeg vremena odložena je za nedelju dana.

    Okupljanje biciklista počinje od 11 sati u parku „Barutana“, koji je ujedno i jedan od najvećih parkova za ekstremne sportove u regionu.

    Tokom okupljanja vršiće se prijavljenje dece, osnovaca i srednjoškolaca za takmičenje na “Poligonu spretnosti” kao i prijava za takmičenje svih učesnika za “Najsporiju trku”. Učesnici se mogu prijaviti i putem sajta www.biciklijada.rs .

    Broj prijava za učešće u takmičenju je ograničen.

    Od 12 časova će svi prijavljeni učesnici krenuti u revijalnu vožnju centralnim ulicama grada Pančeva, trasom dužine oko 8 km.

    Vožnju obezbeđuje redarska služa i Policija.

    Zbog vožnje kolovozom, u revijalnoj vožnji mogu učestvovati samo biciklovi sa veličinom točka od najmanje 20”.

    Po završetku revijalne vožnje održaće se takmičenje na poligonu i trka u najsporijoj vožnji. Najboljima će biti dodeljene nagrade koje je obezbedio sponzor „Capriolo“.

    Učešće u svim aktivnostima je besplatno.

    Održavanje manifestacije pomogli su brojni sponzori, dok će učesnici na licu mesta moći da kupe majicu Biciklijada 04. Prikupljena sredstva biće iskorišćena za izradu i postavljanje držača za biciklove u pančevačkim školama.

    Kompanija Brose je donirala sredstva za izradu nosača u jednoj školi, a organizator se nada da će uz pomoć ostalih sponzora i učesnika uspeti da prikupi dovoljno sredstava za bar još 2 škole.

    U prethodnom periodu Rotari Klub „Pančevo-Mihajlo Pupin“ već je postavio nosače u 4 pančevačke škole i cilj je da se u budućnsti nosači postave u sve škole u Pančevu. Ukoliko neko želi da samostalno uplati donaciju u ovu svrhu, to može učiniti na račun kluba 205-178258- 75, sa pozivom “Biciklijada 04”.

     

    Okupljanje biciklista počinje od 11 sati u parku „Barutana“, koji je ujedno i jedan od najvećih parkova za ekstremne sportove u regionu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]