Društvo

PANČEVO: Danas počinje sa radom Savetovalište za mlade u Domu omladine

Pančevo, Sub, 22/09/2018 - 09:35
Aleksandar Stojković


U Domu omladine Pančevo od subote 22. septembra počinje sa radom savetovalište pod nazivom „Moje mesto” koje je namenjeno mladima od 15 do 30 godina. Koordinator savetovališta je Jadranka Grujičić Đuric, psiholog i psihoterapeut,  a predviđeno je da radi subotom.  Koliko smo za sada saznali – do kraja ove godine.

Cilj Savetovališta je očuvanje mentalnog zdravlja mladih, kroz osnaživanje i psihološku podršku u suočavanju sa zahtevima i izazovima perioda mladalaštva, i biće realizovano u vidu radionica ali i individualnih savetovanja. Radionice će se odvijati u grupama do petnaest učesnika.

Jadranka Grujičić Đurić je diplomirani psiholog, psihoterapijskog usmerenja sistemske porodične psihoterapije. Trenutno je zaposlena u Domu zdravlja Pančevo.

Osnivač je i zastupnik Udruženja Psihogeneza, čiji je cilj očuvanje mentalnog zdravlja zajednice.

Poseduje višegodišnje iskustvo u savetodavnom radu sa mladima pri rešavanju različitih problema i izazova perioda adolescencije i mladalaštva.

U svom radu primenjuje integrativni pristup koji podrazumeva upotrebu različitih terapijskih metoda i tehnika, u skladu sa potrebama i karakteristikama svakog klijenta.

Pored savetodavnog rada u svom bogatom iskustvu ima i kreiranje , organizovanje i vodjenje razlicitih treninga i psiholoških radionica i  za mlade.

Sertifikovani je asertivni i autogeni trener.

 

Raspored rada savetovališta:

Radionica: Ko sam ja i ko bih voleo/la da budem? (22.9.2018, 16-18h)

,,Otvorena vrata“ (psihološko savetovanje) (29.9.2018, 16-18h)

Radionica: Kako da pobedim anksioznost?Razužasavanje!!! (06.10.2018, 16-18h)

,,Otvorena vrata“ (psihološko savetovanje) (13.10.2018, 16-18h)

Telefon za zakazivanje i prijave: 061 647 2290

Mail: [email protected]

[email protected]

 
MarketingNajnovije vesti