• PANČEVO: Direkcija postaje Urbanizam – polovina zaposlenih prelaze u gradska preduzeća i upravu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Gradsko veće saglasilo se da Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva promeni poslovno ime u Urbanizam. A sedište iz Zmaj Jovine ulice preseli u Karađorđevu 4. Odluke će se naći pred odbornicima Skupštine Grada sledeće nedelje. Gradsko veće prihvatilo je i izmene kadrovskog plana gradske uprave što će takođe pred odbornike.

    Kroz ove tri odluke pratično počinje reorganizacija gradskog javnog preduzeća Direkcija. Načelnik gradske uprave Milorad Milićević potvrdio je da se kadrovski plan menja da bi se stvorili uslovi da deo zaposlenih iz Direkcije ubrzo pređe na rad u gradsku upravu.

    Gradonačelnik Saša Pavlov objasnio je da će u budućem gradskom preduzeću “Urbanizam” ostati kadrovi za tu delatnosti kao i za sektoru upravljanja javnim putevima i odmarilištem na Divčibarama. U gradskoj upravi biće formiran Sekretarijat za investicije a prema najavama Pavlova četrdesetak zaposlenih u Direkciji zasnovaće tu radni odnos. Kako se moglo čuti jedan broj zaposlenih će po zahtevima gradskih preduzeća svoj posao nastaviti u drugim JKP-ovima.

    Rok za reorganizaciju Direkcije je 1. septembar. U međuvremenu treba očekivati da jedini kandidat na sprovedenom konkursu za direktora Direkcije – Maja Vitman voljom Skupštine grada bude i izabrana.  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]