• PANČEVO: Dobavljači se pozivaju na sastanak povodom nabavke građevinskog materijala, nameštaja i električnih uređaja za izbegličke porodice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U okviru devetog potprojekta Regionalnog stambenog programa je i komponenta kupovina seoskih kuća i nabavka paketa malog granta koji uključuje nabavku građevinskog materijala, nameštaja i električnih uređaja. U cilju što hitnijeg pokretanja postupka javne nabavke malog granta i animiranja potencijalnih dobavljača, kao i u cilju uspešnijeg sprovođenje Projekta i rešenja stambenog pitanja izbegličkih porodica sa prostora Bosne i Hercegovine i Hrvatske, Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru, Komesarijat za izbeglice i migracije i Grad Pančevo, održaće animaciju u četvrtak 14. 07. 2022. godine od 11 časova u prostorijama Sekreterijata za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave na II spratu. 

     

    Sastanak će biti informativnog karaktera sa neophodnim informacijama o javnoj nabavci, čije se pokretanje očekuje, a u vezi sa nabavkom 14 paketa malog granta u Pančevu. Mali grant uključuje nabavku građevinskog materijala, nameštaja i električnih uređaja, a za potrebe opremanja seoskih domaćinstva na teritoriji Pančeva

    – Ovim putem pozivamo sve zainteresovane dobavljače da prisustvuju sastanku, a sve u cilju uspešne realizacije postupka javne nabavke malog granta u okviru Regionalnog stambenog programa. Napominjemo da su donatorska sredstva kojim se finansira Regionalni stambeni program vremenski ograničena i da je neophodno da budemo što efikasniji u sprovođenju Programa, saopštila je Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru.

     

    Programom u Republici Srbiji rukovodi Komesarijat za izbeglice i migracije kao Vodeća institucija u saradnji sa Jedinicom za upravljanje projektima u javnom sektoru kao implementacionom jedinicom Programa.

     

    Regionalni stambeni program zajednički je višegodišnji program Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Hrvatske, koji ima za cilj da obezbedi trajna stambena rešenja za najugroženije izbegličke porodice u regionu.

     

    Sprovodi se uz podršku OEBS, UNHCR i Banke za razvoj Saveta Evrope, a finansiran je sredstvima Evropske unije, koja je i najveći donator, Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Norveške, Švajcarske, Italije, Danske, Turske, Luksemburga, Španije, Kipra, Češke, Mađarske, Rumunije i Slovačke.

     

     

    U okviru devetog potprojekta Regionalnog stambenog programa je i komponenta kupovina seoskih kuća i nabavka paketa malog granta koji uključuje nabavku građevinskog materijala, nameštaja i električnih uređaja. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]