• PANČEVO: Eksterna kontrola Ministarstva prosvete školama podelila trinaest četvorki i dve dvojke

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    U poslednje 4 godine Ministarstvo prosvete preko školske uprave Zrenjanin izvršilo je eksternu kontrolu u 27 škola na teritoriji Grada Pančeva.  Kako smo saznali od članice Gradskog veća zadužene za obrazovanje Tatjane Božić  od 19 kontrolisani osnovnih škola 9 je dobilo najvišu ocenu četiri, dok su od 8 kontrolisanih – ocenu 4 dobile četiri srednje škole. Ocenu 3 na eksternoj proveri dobilo je ukupno 12 škola, 9 osnovnih i 3 srednje. Dok su dve škole na teritoriji Pančeva, po jedna osnovna i srednja – dobile ocenu dva.

    – Mislim da su rezultati odlični. Možemo biti zadovoljni, iako uvek može bolje, ocenila je Tatjana Božić.

    U saradnji sa školama školska uprava posle kontrola donosi akcione planove kako bi se uočena loša mesta i slabe tačke u radu škola popravila.

    – Škole zatim sprovode te planove i izveštavaju o postignutim rezultatima. Što se posle određenog vremena proverava i novim kontrolama, objašnjava članica Gradskog veća.

    Eksterna kontrola ministarstva tokom ove nedelje bila je u školi “Mara Mandić”.

     

    U poslednje 4 godine Ministarstvo prosvete preko školske uprave Zrenjanin izvršilo je eksternu kontrolu u 27 škola na teritoriji Grada Pančeva. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]