• PANČEVO: Grad ponudio zemljišta za postavljanje montažnih garaža

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Grad Pančevo raspisao je javni oglas za javno nadmetanje za izbor korisnika zemljišta za privremeno postavljanje montažne garaže. Ponuđena su 94 zemljišta, a zakup ne može biti duži od pet godina.

    Rok za podnošenje prijave je 4. novembar do 10 sati.

    Zemljišta koja se daju na korišćenje se nalaze u Drinskoj (8 mesta), Kraljevića Marka – kolonija tip „Stanko“ (2), Maksima Gorkog 58a-c – vojne zgrade (3), Moše Pijade – kod mosta (18), Pepeljara – Maksima Gorkog (6), Savska (10), Zelengora (33), Kotež I kod pravoslavnog groblja (14).

    Sva mesta se nalaze u drugoj zoni.

    Kako je navedeno u oglasu mesečni iznos prihoda od korišćenja zemljišta za privremeno postavljanje montažne garaže, po garažnom mestu, po zonama iznosi:

    • prva  1.055,37 RSD
    • druga 843,85 RSD
    • treća 632,35 RSD

    Visina mesečne obaveze koja se odnosi na prihod od korišćenja zemljišta, usklađuje se prema odredbama ove odluke.

    Početni jednokratni iznos u cilju sticanja prava za zaključenje Ugovora o korišćenju zemljišta iznosi 5.000,00 dinara, a garantni iznos koji uplaćuju učesnici u javnom nadmetanju je 4000 dinara.

    Prijava za učešće na javnom nadmetanju podnosi se u zatvorenoj koverti, mora biti potpisana od strane fizičkog lica, odnosno potpisana od strane ovlašćenog lica i overena pečatom od strane pravnog lica odnosno preduzetnika i obavezno sadrži:

    fizička lica: ime i prezime, JMBG, adresu stanovanja i broj lične karte,

    preduzetnike i pravna lica: Rešenje o upisu u registar delatnosti, sa Matičnim brojem i PIB-om, u originalu ili overenoj fotokopiji, ne stariji od 6 meseci,

    Uz prijavu se dostavlja i:

    1. dokaz o uplaćenom garantnom iznosu,
    2. overeno punomoćje za lice koje zastupa podnosioca prijave,
    3. fotokopija LK za fizička lica,
    4. Podatke o zemljištu za koju se podnosi prijava, iz oglasa (lokacija, broj lokacije i broj garažnog mesta),
    5. Uverenje osnovne organizacione jedinice Gradske uprave grada Pančeva za poslove poreske administracije, kojim dokazuju da nemaju dugovanja po osnovu izvornih prihoda grada Pančeva,

     

    Za učesnike u postupku javnog nadmetanja, obavezan je prikaz lične karte, odnosno urednog punomoćja , overenog kod nadležnog organa.

    Priložena dokumentacija može biti u originalu ili overenoj fotokopiji.

    Javno nadmetanje održaće se u prostorijama Gradske uprave grada Pančeva, Trg Kralja Petra I 2-4 , Pančevo, u Maloj sali na I spratu, 4.novembra. 2020. godine u 13.00 časova.

    Bliža obaveštenja u vezi sa oglasom, kao i dokumentacijom na osnovu koje je sačinjen i raspisan ovaj oglas, mogu se dobiti u prostorijama Sekretarijata za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, Gradske uprave grada Pančeva, Trg Kralja Petra I 2-4 , Pančevo, kontakt osoba: Dušan Grbić, broj telefona: 013- 351-298.

     

    Grad Pančevo raspisao je javni oglas za javno nadmetanje za izbor korisnika zemljišta za privremeno postavljanje montažne garaže. Ponuđena su 94 zemljišta, a zakup ne može biti duži od pet godina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo