• PANČEVO: Gradska vlast rešila da sredi dvorište Američkih zgrada

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevačka gradska vlast rešila je da sredi prostor na kome su Američke zgrade i traži izvođača radova za rekonstrukciju i dogradnju dvorišta sa infrastrukturom u ovom bloku.

    Zadatak izvođača je da izvede radove na parternom uređenju i asfaltiranju (kolovoz, parkinzi, trotoari, spoljno uređenje) sa infrastrukturom (  kanlizaciona mreža, vodovod , javno osvetljenje)  po sistemu „ključ u ruke“ u ulici Braće Jovanovića 33 u Pančevu.

    Poznato je da stanari zgrada u ovom delu ulice Braće Jovanovića, godinama muče muku kada padne kiša, o čemu smo više puta pisali.

    Za ove radove postoji projekat koji je izradila projektantske kuće  „Grad put“ Loznica i on obuhvata

    – Projekat saobraćajnica

    – Projekte hidrotehničkih instalacija  – vodovod, fekalna i kišna kanalizacija

    – Projekat elektroenergetskih instalacija – javno osvetljenje

    – Projekat saobraćaja i saobraćajne signalizacije

    – Projekat spoljnjeg uređenja

    Planirano je da se u prvoj fazi izvedu radovi  na izgradnji kišne kanalizacije kroz ulicu Branka Radičevića od šahta u ulici Svetozara Miletića do ulaza u dvorište iz ulice Branka Radičevića sa vraćanjem površina u ispravno stanje, svi hidrotehničke radove (vodovod, fekalna i kišna kanalizacija), radovi na elektroenergetskim instalacijama – javno osvetljenje.

    U nastavku će se izvesti radovi iz projekta saobraćajnice, odnosno radove na kolovoznoj konstrukciji saobraćajnica, parkinga i trotoara od asfalta, svi radovi iz projekta  spoljnjeg uređenja prostora (zelenilo i mobilijar) i radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije

    Maksimalan rok za izvođenje radova je je 90 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao.

    Procenjena vrednost radova je 63.333.330 dinara.

     

     

    Pančevačka gradska vlast rešila je da sredi prostor na kome su Američke zgrade i traži izvođača radova za rekonstrukciju i dogradnju dvorišta sa infrastrukturom u ovom bloku.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]