• PANČEVO: Građani na Tesli pokazali vlasti čime bi trebalo gradske službe da se bave (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pedesetak Pančevaca danas je u pančevačkom naselju „Tesla“ izvelo radnu akciju „Pokazna vežba za gradske službe“. Jasno obeleženi plakatima inicijative „Odbranimo Teslu“, koja je i pozvala na ovu akciju, okupljeni su do sada skupljali smeće na tri lokacije na kojima se igraju deca u ovom naselju, pokazavši time gradskoj vlasti čime bi zapravo javne službe trebalo da se bave.

    Ceo skup počeo je oko 17 sati kod vrtića, i taj deo su naši sugrađani prvo očistili. Zatim su čistili problematični plac, oko koga je i nastao problem u Planu detaljne regulacije ovog naselja, a sada su kod Pekare. Smećem pune najlonske vreće kojih je sve više.

    Rezultate ove edukacije koju su izveli Pančevci pratićemo u periodu koji je pred nama, jer očekuje se da će krajem ove nedelje biti formirana nova gradska vlast koja će, pretpostavljamo, puna entuzijazma prionuti na posao poučena ovim primerom naših sugrađana.

     

     

     

     

     

     

    Pedesetak Pančevaca danas je u pančevačkom naselju Tesla izvelo radnu akciju Pokazna vežba za gradske službe. Jasno obeleženi plakatima inicijative „Odbranimo Teslu“, okupljeni su do sada skupljali smeće na tri lokacije, pokazavši time gradskoj vlasti čime bi zapravo javne službe trebalo da se bave.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]