• PANČEVO: Građani sprečili izbacivanje zemlje s otpadom kod Streljane

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nekolicina naših sugrađana danas je sprečila izbacivanje zemlje sa otpadom kod Streljane na Strelištu.

    Kako su nam ispričali, već tri dana se zemlja sa komadima betona, kablovima i plastičnim otpadom dovozi kamionima pored Streljane (opet na ivicu „Rupe“) i tu kipuje.

    Međutim, danas je jedan od njih prolazeći automobilom spazio kamion, pa ga je blokirao i sprečio da izbaci zemlju. Kako kažu pojavio se i njihov „nadređeni“, a nakon kraće rasprave su odustali od nauma i pun kamion je otišao odatle. Kažu da su u pitanju izvođači radova za „Telekom“, što nismo mogli da proverimo.

    Siniša Veljković iz Streljačke družine „Pančevo 1813“ nam je rekao da su se oni dogovorili s izvođačima radova da prospu čistu zemlju na deo između puta i „Rupe“ jer su imali nameru da taj deo poravnaju i zasade travu, ali da im je danas „otkazao“ to jer nisu istovarali čistu zemlju, već otpad.

    Veljković nam je rekao da nije to usamljen slučaj, nego su i ranije imali problem sa građanima koji su tu izbacivali razno smeće.

    On, takođe kaže i da postoji potreba da se naspe jedan deo oko Streljane, jer se zbog podzemnih voda spustio, te da su iz Streljačke družine tražili dozvolu od odgovornih i da takva akciju sigurno neće preduzimati bez odobrenja.

    Građani su simbolično, komadima betona koje su izvadili iz izbačene zemlje blokirali prilaz ovom delu i kako kažu obavestili komunalnu inspekciju o ovom slučaju.

     

    Nekolicina naših sugrađana danas je sprečila izbacivanje zemlje sa otpadom kod Streljane na Strelištu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]