• PANČEVO: Gradska menadžerka objasnila šta se to sada radi u Gradskom parku i Njegoševoj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradska menadžerka Maja Vitman danas je u izjavi za Televiziju Pančevo objasnila šta se to radi u Gradskom parku i Njegoševoj.

    – Mi smo izveli radove 2016. godine na platou Gradske uprave i upravo su to ploče koje će biti postavljene i ovde. One su se pokazale kao bezbedne, lepo izgledaju i na ovaj način smo krenuli sa ovim infrastrukturnim radovima koji se između ostalog odnose i na popločavanje. Umićemo ovo gradsko jezgo, zadržati zelene površine, saobraćajnica u centralnom gradskom jezgu naravno neće biti, tako da ćemo dobiti jedan novi izgled i nadamo se u toku naredne godine nastavljamo sa radovima, objasnila je ona.

    Gradska menadžerka je rekla kako je izvedena prva faza radova koje je izvelo JKP Vodovod i kanalizacija u delu od Ulice generala Petra Aračića do Živojina MIšića. Oni su svoje radove završili, a grad je sada u pripremi popločavanja ovog dela.

    – Pored ovoga radiće se rekonstrukcija postojećih elektroinstalacija. Na celokupnoj trasi od Karađorđeve do Petra Aračića biće postavljeni novi stubovi javnog osvetljenja (30 komada), biće rekonstruisan urbani mobilijar, vraćene će biti konstrukcije klupa samo će biti zamenjene novim oblogama, biće prepeskirane postojeće žardinjere i napravićemo novu trasu šetališta. Zadržaćemo strukturu koja je bila do sada, samo sa malo izmenjenom trasom, rekla je Maja Vitman.

    Prema njenim rečima izvode se i radovi na ojačanju postojećeg toplovoda, te priključenja postojećih objekata na nove instalacije.

     

    Gradska menadžerka Maja Vitman danas je u izjavi za Televiziju Pančevo objasnila šta se to radi u Gradskom parku i Njegoševoj.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]