• PANČEVO: I ove godine se biraju najlepše bašte i balkoni – prijavite se

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    JKP Zelenilo i ove godine organizuje izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu, a zainteresovani građani mogu da se prijave za ovaj konkurs od 10.avgusta do 10. septembra.
     
    Pravo učešća imaju samo kandidati sa teritorije Grada Pančeva a zainteresovani se mogu prijaviti tako što će poslati slike svoje bašte ili balkona uz svoje podatke na mejl – [email protected] ili na viber broj 060/6345615.
    ​Na osnovu prijave/fotografija sugrađana zainteresovanih za ovo cvetno takmičenje, komisija JKP “Zelenila” koja se sastoji od pet članova , inženjera hortikulture zaposlenih u Zelenilu, obilazi prijavljene gde stiče bolji utisak o stanju i izgledu prijavljenih bašti i balkona.
     
    ​Proglašenje najlepših balkona i bašti Pančeva biće održano 16. septembra u Narodnoj bašti-Eko Paviljon Kafe galerija.
     
    Kao i ranijih godina, proglašenje pobednika u obe kategorije, pratiće i izložba koju pripremaju zaposleni u “Zelenilu” a koja ima za cilj da, kolažnim prikazom bašti i balkona svih prijavljenih, motiviše i ostale Pančevce da više vode računa o životnom okruženju,zelenilu koje nas okružuje i samom očuvanju životne sredine.Ova izložba biće postavljena u prostoru Kafe galerije 16.septembra a svi zainteresovani će dolaskom u Narodnu baštu imati prilike da zavire u šarena dvorišta i cvetne balkone Pančeva.
     
    Kao i ranijih godina, Zelenilo se potrudilo da obezbedi simbolične poklone za sve prijavljene kao i zahvalnice koje će prisutnima uručiti članovi komisije ispred JKP Zelenila.
     
    ​Posebno interesovanje svake godine vlada za vaučere koje Zelenilo poklanja pobednicima u obe kategorije. Ove godine biće podeljeno 6 vaučera, koje će dobitnici moći da iskoriste za kupovinu sadnog materijala u cvećari ili rasadniku JKP “Zelenilo”. Za treće mesto u kategoriji najlepše uređenog balkona namenjen je vaučer u visini od 4000,00 din, za drugo mesto vrednost vaučera će biti 6000,00 din, dok će vlasnik najlepšeg balkona dobiti vaučer od 8000,00 din. U kategoriji najlepše bašte, trećeplasirani učesnik ovog cvetnog takmičenja osvojiće vaučer u vrednosti od 6000,00 din, osvajač drugog mesta dobija vaučer od 8000,00 din a nosilac epiteta “vlasnik najlepše bašte u Pančevu” dobija vaučer u vrednosti od 10.000 din.
     
    – JKP Zelenilo Pančevo već četrnaest godina organizuje akciju odabira Najlepše uređene bašte i balkona sa ciljem da, i na ovaj način, skrene pažnju Pančevcima na važnost očuvanja zelenih površina i životne sredine. Ovo je takođe prilika za razmenu iskustava i ideja između zaposlenih u Zelenilu i onih koji se prijavljuju na ovo takmičenje a neretko se na sveopšte zadovoljstvo izrode i interesantna rešenja za pojedine zelene površine u Pančevu. ​U nadi da će svi dosadašnji rekordi, što se broja prijavljenih tiče, biti premašeni , JKP “Zelenilo” poziva sve one verne učesnike- koji se već godinama prijavljuju na ovo takmičenje, kao i sve one koji do sada nisu imali prilike da se oprobaju u ovakvom nadmetanju, da se, slanjem fotografija nalepših kutaka svojih balkona ili bašta, što pre prijave na ovo već tradicionalno, cvetno takmičenje, navode iz ovog preduzeća.
     
     
     
     

    JKP Zelenilo i ove godine organizuje izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu, a zainteresovani građani mogu da se prijave za ovaj konkurs od 10.avgusta do 10. septembra.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo