Marija Petrović načelnica GU Pančevo
Društvo

PANČEVO: Imenovana nova načelnica Gradske uprave

Pančevo, Sre, 17/07/2019 - 13:53
Aleksandar Stojković


Nova načelnica Gradske uprave grada Pančeva je Marija Petrović, dipomirana pravnica iz Glogonja. Odluku o imenovanju Marije Petrović donelo je Gradsko veće Pančeva na današnjoj sednici.

Njena prijava bila je jedina na konkursu raspisanom za popunu ovog mesta koje je upražnjeno nakon odlaska Milorada Milićevića u decembru 2017. godine.

Konkursna komisija izvršila je proveru stručne osposobljenosti, znanja i veštine komunikacije Marije Petrović i ustanovila da kandidatkinja zadovoljava uslove sa prosečnom ocenom 3,00.

Tako će Gradska uprava našeg grada posle više od godinu i po dana ponovo imati načelnika, u ovom slučaju načelnicu.

Marija Petrović rođena je 21.01.1984. godine u Pančevu. Završila je OŠ „4. Oktobar“ u Glogonju, Gimnaziju „Uroš Predić“ u Pančevu, a nakon toga Pravni fakultet Univerziteta u Novom Pazaru. Trenutno na master akademskim studijama kriminalistike na kriminalističko-policijskoj akademiji u Beogradu.

Radno iskustvo: Osnovni sud u Pančevu, Poreska uprava-filijala Pančevo, Nacionalna služba za zapošljavanje Beograd, JP „Mladost“ Opovo, JKP „Omoljica“ Omoljica, JKP „Higijena“ Pančevo, Gradska uprava grada Pančeva.
MarketingNajnovije vesti