Društvo

PANČEVO: Javni toalet još ne radi, a „Higijena" ćuti

Pančevo, Pet, 20/09/2019 - 13:55
Ivana Vlajovic


Javni toalet ispred nekadašnje Robne kuće u ulici Vojvode Radomira Putnika ni dva meseca od isteka prvog i 20 dana od isteka drugog roka za završetak radova nije otvoren za građane Pančeva, a kada će se to desiti, nakon nekoliko pokušaja da dobijemo informaciju iz JKP „Higijena“, nismo saznali.

Tabla koja sadrži informacije o projektu uklonjena je početkom septembra, tokom ove nedelje sklonjena je i ograda oko ove investicije koja je Grad koštala blizu 17 miliona dinara, ali vrata na toaletu i dalje su zaključana.

Prvobitno produženje roka za završetak radova, kako je za naš portal tada objasnio direktor „Higijene Aleksandar Stevanović, došlo je zbog vremenskih uslova, jer su, prema njegovoj oceni, jaki pljuskovi i kiša, a potom velike vrućine bili objektivni razlozi zbog kojih je „Higijena“ morala da izađe u susret izvođaču radova i produži rok.

Istom prilikom Stevanović je otvaranje javnog toaleta, koji je rešenjem inspekcije još 2013. godine zatvoren, najavio za 1. septembar, a zašto se to nije dogodilo javnost nije obaveštena.

Pančevci punih šest godina nisu mogili da koriste ovaj jedini gradski javni toalet, pa će, verovatno, moći da sačekaju i neko, eventualno, svečano otvaranje. 
MarketingNajnovije vesti