Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti, 18. oktobar

Pančevo, Uto, 18/10/2016 - 07:17
Jelena Katana

PANČEVO – Danas je utorak, 18. oktobar. U našem gradu biće znatno oblačno vreme, tokom večeri i noći očekuje se kiša. Najviša dnevna temperatura 14 stepeni, najniža dnevna 8 stepeni. Duvaće jak vetar, jačine 8.3 m/s. 

Juče je u pančevačkom porodilištu rođeno pet devojčica i jedan dečak.

Protekle noći, u Službi hitne medicinske pomoći, pretežno su se javljali srčani bolesnici. Lekari su obavili 36 ambulantnih pregleda, i 12 kućnih poseta. Na području grada izvršeno je sedam transporta, a van grada 6 transporta (Beograd). 

ED „Pančevo" obaveštava potrošače da će danas, zbog planiranih radova na mreži, bez el. energije ostati: 

Starčevo

09:00-13:30  Maksima Gorkog od Proleterske do Petra Drapšina; Proleterska; Oslobođenja.

09:00-13:30  Vinogradska od Groblјanske do Banatske.

Pančevo 

08:30-14:30  Novoselјanski put – prosek posle Nadela sa leve strane (gledajući iz pravca Pančeva). 

Pobednicima likovnog konkursa na temu ,,Zalogaj po zalogaj" i ,,Piramida ishrane", koji je organizovan povodom obeležavanja Svetskog dana hrane, danas, u 11 sati, u prostorijama Patronažne službe, biće podeljene vredne nagrade. 

Đački parlament Muzičke škole „Jovan Bandur” Pančevo organizuju Humanitarni koncert danas, od 18.30 u sali Muzičke škole, namenjen deci iz Kačareva koja su prošle jeseni ostala bez roditelja. 

Karavan lepih umetnosti i multimedija, na kojem će, između ostalih, govoriti Branislav Lečić, biće održan večeras u 20 časova, u Galeriji savremene umetnosti u Pančevu.Marketing

Najnovije vesti