• PANČEVO: Jutarnje vesti za četvrtak, 25. maj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dobro jutro. Danas je četvrtak 25. maj. U Pančevu promenjivo oblačno i svežije sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Vetar umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura oko 11, najviša dnevna oko 18 stepeni. Kod većine hronično obolelih tegobe mogu biti u pojačanju usled nepovoljnog uticaja biometeorološke situacije. Poseban oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom, reumatski bolovi i neraspoloženje. U saobraćaju se preporučuje povećanje opreznosti.

    U pančevačkom porodilištu juče je rođeno šest beba, tri dečaka i tri devojčice.

    Lekari pančevačke Hitne pomoći noćas su obavili dvanaest kućnih poseta, dok je 37 pacijenata pomoć potražilo u ambulanti ove službe. Izvršeno je 6 transporta u gradu i tri van grada, kao i jedna intervencija na javnom mestu.

    Zbog planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak, 25. maja bez struje će biti potrošači u Pančevu, Jabuci, Omoljici i Banatskom Karlovcu.

    Pančevo

    10:45-11:45 Ul. Bačvanska od Kozaračke do Humske, Humska deo od Bačvanske ka Stražilovskoj.

    Jabuka

    08:30-12:30 Deo sela od ulaza iz pravca Pančeva do Školske ulice.

    Omolјica

    09:00-13:00 Banjski prosek i deo Banjske ulice.

    09:00-14:00 Ul.  Patrijarha Arsenija Čarnojevića 88 (benzinska pumpa „Arsenov“), 137, 139,143,145,147,155, Ul. Begejska 1, 2, Ul. Branislava Nušića od Ul. Uroša Predića do Ul. Patrijarha Arsenija Čarnojevića, Ul. Begejskai Ul. Savska.

    Banatski Karlovac

    08:30-13:00 Ulica Alibunarski put.

    U okviru obeležavanja Dana mladosti, u Maloj sali SO Pančevo, sa početkom u 18 časova, biće održana prezentacija o boravku članova PD Jelenak na Himalijama i prelasku poznatog ANAPURNA TREKA.

    Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting organizuje prvi MeetUp CikloTon na temu drumskih vožnji bicikala, odnosno destinacijama dužim od 200km.

    U dvorani Kulturnog centra Pančeva 25. i 26. maja prikazivaće se film Pirati sa Kariba – Salazarova osveta.

    Dobro jutro. Danas je četvrtak 25. maj. U Pančevu promenjivo oblačno i svežije sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo