Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti za petak, 17. mart

Pančevo, Pet, 17/03/2017 - 06:56
Mirjana Marić

Danas je petak, 17. mart. U Pančevu jutro hladno. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, severozapadni, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura 2°C, najviša 15°C.

U pančevačkom porodilištu su tokom prethodnog dana rođena dva dečaka i dve devojčice.

U toku noći, lekari pančevačke Službe hitne medicinske pomoći obavili su šest kućnih poseta, dok je 41 pacijent pomoć potražio u ambulanti ove službe. Prethodna noć u Pančevu bila je veoma mirna. Izvršen je jedan transport van grada. Nije bilo intervencija na javnom mestu, niti saobraćajnih nezgoda.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži bez struje će u petak, 17. marta biti potrošači u Pančevu.

Pančevo

09:00-11:00 Bavaništanski put (Parna strana) od Gasne stanice ka Dolovu, Prosek preko puta Doma Slepih.

Humanitarni koncert na kome će nastupiti Marta Blagojević (sopran), naš nekadašnji sugrađanin i učenik Goran Gojević (klarinet) i Vojislav Perućica (klavir) biće održan od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur” Pančevo.

U Gradskoj biblioteci Pančevo od 19h biće održano predavanje "BANAT I BANAĆANI", kao i prezentacija o Zavodu i zaštiti nepokretnih kulturnih dobara.

Pretpremijera predstave "Proizvod" biće igrana od 19:30h na sceni Kulturnog centra Pančeva.

Od 20 časova u dvorani Apolo biće održana promocija knjige poezije "Mladi Atlas" Stefana Stanojevića.

„Random by Dymo” je serijal žurki iza kog stoji Marko Dimitrijevski (Dymo) - pančevački di-džej. Ovog petka Marko će u sklopu „Randoma” ugostiti još 2 člana „Dtox” organizacije: di-džeja Miloša Vujovića i vi-džeja Peđu Niškanovića, u pančevačkom klubu „Štab Pogon”.

 

 


MarketingNajnovije vesti