• PANČEVO: Konkurs za najleše ukrašenu jelku na javnoj zelenoj površini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    JKP „Zelenilo“ organizuje konkurs za odabir najlepše ukrašene jelke, na javnoj zelenoj površini.
     
    Ovakav konkurs „Zelenilo“ sprovodi prvi put ove godine.
     
    Kako navode, cilj ovog prazničnog takmičenja je, između ostalog, i motivisanje sugrađana da, ulepšavanjem životnog okruženja, obratimo više pažnje i na očuvanje životne sredine.
     
    Pravo učešća, na ovom nagradnom takmičenju, imaju svi sa teritorije grada Pančeva koji u predstojećim prazničnim danima pošalju fotografiju okićene novogodišnje jelke. Jedini uslov je da se okićena jelka nalazi na javnoj zelenoj površini .
     
    Slike, uz ime prijavljenog i adresu, svi zainteresovani Pančevci mogu poslati, od 23. do 29.decembra, na mejl- [email protected] ili viber -060/6345-615.
     
    Proglašenje najlepše okićenih jelki biće objavljeno 30. decembra u listu Pančevac, a pobednike očekuju nagrade u vidu jelki sa busenom. Oni najmaštovitiji i najvredniji osvojiće 1.mesto i pet jelki sa busenom, naredni nagrađeni osvaja tri jelke a 3.mesto dobija jednu jelku.
     
     

     

    JKP „Zelenilo“ organizuje konkurs za odabir najlepše ukrašene jelke, na javnoj zelenoj površini.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]