• PANČEVO: Konkursi za pet direktora ni posle 4 meseca nisu završeni

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

     

    Tokom prošle godine gradska Komisija za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad Pančevo raspisala je 6 javnih konkursa za izbor direktora. Jedini konkurs koji je do kraja sproveden je za direktora gradske Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva. Tu je za direktorku izabrana Maja Vitman, kao jedini kandidat, a Direkcija je ubrzo rasformirana pa je Maju Vitman gradonačelnik Saša Pavlov postavio za pomoćnika gradonačelnika za ekonomski razvoj – gradskog menadžera.

    Skupština grada Pančeva 17. novembra odlučila je da se raspišu javni konkursi za izbor direktora javnih komunalnih preduzeća “Zelenilo”, Gradska stambena agencija, “Vod – koma” iz Jaбuke, JKP Omoljice i brestovačkog “Kombresta”.

    Kako nam je 20. marta odgovoreno iz Gradske uprave Pančeva “rok za podnošenje prijava je istekao, očekuje se  i prvo zasedanje Komisije za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad Pančevo”. Na toj prvoj sednici, koja se očekuje, posao komisije biće da konstatuje broj pristigli prijava na konkurs i da proveri njihovu ispravnost.

    Interesovalo nas i koliko je prijava pristiglo, kao i ko je konkurisao, a iz Gradske uprave je odgovoreno će posle sednice komisije “javnost biti obaveštene o broju kandidata i daljem postupku izbora.

     

    Tokom prošle godine gradska Komisija za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad Pančevo raspisala je 6 javnih konkursa za izbor direktora.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Ombudsman ipak pokrenuo postupak prema CSR Vršac

    Povodom saopštenja Zaštitnika građana da je zbog slučaja maloletnika koji je ubio 12 jaganjaca u Markovcu pokrenut postupak ocene zakonitosti i pravilnosti rada Centra za socijalni rad Pančevo, […]