Društvo

PANČEVO: Mladi mađioničari oduševili publiku u Apolu (VIDEO)

Pančevo, Pon, 13/03/2017 - 10:07
Mirjana Marić

Polaznici radionica mađioničarskih trikova "Zimska čarolija" prezentovali su svoje veštine na predstavi "Fabrika magije" koja je održana u nedelju, 12. marta u dvorani Apolo. Sa decom, od mlađih osnovaca do srednjoškolskih maturanata, se od januara družio Luka Ivanović, koji se godinama unazad bavi trikovima i iluzijom. Sada se po prvi put našao u ulozi mentora.

- Ovo je prvi put da organizujemo radionice mađiničarskih trikova. Odziv je bio veliki, ali je jedan broj odustao jer su ipak shvatili da nisu za ovo. Na kraju sam odabrao 11 dece i oni su svi uspeli da spreme trikove za predstavu. Ovo je prvi put da se ja bavim mentorskim poslom, da učim nekoga da pokazuje trikove. To je veliko iskustvo, jer kada nekoga učite da radi ono što vi radite, vi to još više usavršavate, rekao je mentor Luka Ivanović.

Kako on ističe, samo njih dvoje je imalo predznanje u rukovanju kartama, svi ostali su bili apsolutni početnici. Na radionicama su radili pričanje priča, kako da se ponašaju na sceni i koji deo trika da naglase da bi bio što efektniji.

- Ovako nešto se ne dešava u svetu magije često, da deca raznovrsnih uzrasta izvode trikove i to je ono što je posebno kod ove predstave, zaključuje Luka. 

Radionice "Zimska čarolija, radionice mađioničarskih trikova" je organizovao Dom omladine Pančevo, uz podršku grada Pančeva. 

A kakvi su utisci naših sjajnih mladih mađioničara nakon završetka predstave, pogledajte u video prilogu

 

 

 


MarketingNajnovije vesti