Društvo

PANČEVO: Na šta je potrošeno preko 15 miliona tekuće budžetske rezerve

Pančevo, Pet, 14/07/2017 - 13:29
Vladimir Đoković

 

Rešenjima gradonačelnika trošena je tekuća budžetska rezerva u prvih šest meseci ove godine. Doneto je 25 rešenje kojima je opredeljeno i potrošeno 15.247.087 dinara.

Najveći pojedinačni iznos od 2,5 miliona dinara dat je za nabavku semafora i izradu projektne dokumentacije za višenamenske sportske terene gradskom preduzeću “Mladost”.

Za podršku udruženjima građana u oblasti socijalne i dečije zaštite dato je dva miliona dinara. Isti iznos izdvojen je za građevinske radove na polaganju srednjenaponskog kabla u Severnoj industrijskoj zoni.

Izmirenje obaveza po pitanju članarine u Regionalnom centru za društveno-ekonomski razvoj “Banat” koštalo je 1,6 miliona dinara, dok je za izvođenje radova na tekućem održavanju Železničke ambulante Doma zdravlja opredeljeno 1,3 miliona dinara.

Izvođenje radova na izmeštanju magistralnog gasovoda na atarskom putu Banatsko Novo Selo – Dolovo – “koštalo” je tekuću budžetsku rezervu 850.000 dinara, a adaptacija ambulante za kožne bolesti dodatnih 767 hiljada dinara.

Za nabavku i postavku uskršnje dekoracije u gradu JKP “Zelenilu” iz tekuće budžetske rezerve opredeljeno je 550 hiljada dinara.Marketing

Najnovije vesti