• PANČEVO: Odbornici za sat vremena doneli više od 60 odluka, voda će stići i do Banatskog Novog Sela

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Odbornici Skupštine Pančeva danas su za sat vremena obradili više od šezdeset odluka, a za dve tačke se čak glasalo prozivkom.

    Kuriozitet je da su Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije naseljenog mesta Kačarevo, kao i Predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije za magistralni vodovod Kačarevo-Banatsko Novo Selo usvojeni jednoglasno. Ovim planovima stvoriće se uslovi za izgradnju magistralnog vodovoda Kačarevo – Banatsko Novo Selo i da se u Kačarevu izgrade novi rezervoari za pijaću vodu. Ovim bi se sva naseljena mesta u koja pripadaju Pančevu priključila na gradski vodovod.

    Između ostalog, odbornici su većinom glasova usvojili i Lokalni akcioni plan za unapređenje položaja žena i rodne ravnopravnosti u gradu Pančevu.

    Skupština je danas usvojila Odluku o završnom računu budžeta za 2019. godinu, predlog odluke o korišćenju kesa (o čemu smo već pisali), a usvojen je i program rada Komunalne milicije za ovu godinu.

    Konstatovano je i da su formirane tri odborničke grupe: Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i grupe građana „Za svoj grad“, ostavke na mesto odbornika podnele su Maja Vitman (SNS) i Jelica Petrović (SRS), a novi odbornici su Tina Granić (SNS) i Petar Jojić (SRS).

     

     

    Odbornici Skupštine Pančeva danas su za sat vremena obradili više od šezdeset odluka.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo