• PANČEVO plaća 76 miliona rekonstrukciju glavnog fudbalskog terena na Sportskom centru

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Grad Pančevo ugovorio posao u kome će platiti 76,1 miliona dinara sa PDV-om za tehničku dokumentaciju i radove na glavnom fudbalskom terenu Sportsko rekreativnog centra Mladost.

    Glavni teren če dobiti veštačku travu, a posao sa Sportskom centru iz polovine osamdesetih, koji je sve manje javni, a sve više pod kontrolom klubova, pa otud sve te prepreke, ograde i objekti, dobila je beogradsko-bekgijska grupa ponuđača.

    Iz Beogada su tu Studio A i D Arhitects, Lastesaro, Štrbac građevina, a iz belgijskog Saint Nikolasa – Sports and Leisure grupa.

    Jasno, pobednička ponuda bila je i jedina  za ovaj posao koji, izgleda, nikome drugom nije bio interesantan za ponuditi se.

    O kakvom poslu se radi, govori i podatak da su zajendo sa eletronskom ponudom, za ovaj specifičan posao stigli i uzorci plute, trave i elastičnog sloja.

    Važno je reči da je rok za izradu tehničke dokumentacije 10 dana, a rok za izvođenje radova 54 dana.

    Prethodni gradonačelnik Pavlov najavljivao je rekonstrktukciju gradskog, Dinamo, stadiona u savremeno atletsko borilite. Zatim je kao veliki projekat otvorena priča o izgradnji novog gradskog stadiona, nego uz sadašnju Halu sportova na Strelište,  Na Sportskom centru Mladost narastala je građevina na jednom od asfaltnih terene kao neki kombinovani balon za centar ženske odbojke. U međuvremeno taj Sportski presecan je ogradama i kapijama pod ključem.

     

    Grad Pančevo ugovorio posao u kome će platiti 76,1 miliona dinara sa PDV-om za tehničku dokumentaciju i radove na fudbalskom terenu Sportsko rekreativnog centra Mladost.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]