• PANČEVO: Plan TOP-a za 2017. godinu gotovo 13,5 miliona dinara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Gradsko veće Pančeva jednoglasno je prihvatilo program rada i finansijski plan Turističke organizacije Pančeva za 2017. godinu. Ova gradska organizacija će, ukoliko gradska skupština potvrdi plan, raspolagati sa 13.467.754 dinara.

    Prema planu nešto više od 10,6 miliona dinara stićiće iz gradske kase. Dok je TOP planirao da će imati nešto više do 2,8 miliona dinara sopstvenih prihoda.

    Direktor TOP-a u ostavci Branislav Rovčanin obrazlažući ovaj dokument naglasio je da je planiran dalji razvoj projekata i manifestacija koji su organizovani i prošle godine. 

    Gradsko veće Pančeva jednoglasno je prihvatilo program rada i finansijski plan Turističke organizacije Pančeva za 2017. godinu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]