Foto: pixabay
Društvo

PANČEVO: Počinje subvencionisani upis u privatni vrtić

Izvor: 
GU Pančevo Sub, 17/06/2017 - 10:19Gradska uprava Pančeva je obavestila građane čija se deca nalaze na listi čekanja za upis u vrtiće u osnovnim školama u naseljenim mestima grada Pančeva da imaju pravo da podnesu prijvau za subencionisani upis dece u Privatnu predškolsku ustanovu „Kefalica" u Pančevu.

Za prijavu dece neophodno je od pomenutih ustanova preuzeti potvrdu (od ponedeljka, 19. juna 2017. godine) da je dete na listi čekanja. Sa tim dokumentom od četvrtka, 22. juna 2017. godine u Predškolskoj ustanovi „Kefalica“ Pančevo, koji se nalazi u ulici Svetozara Miletića broj 17, možete dobiti potvrdu da se dete može upisati u ovu ustanovu. Broj upisane dece koji subvencioniše Grad Pančevo ograničen je na trideset. Nakon pribavljanja obe potvrde, počev od utorka, 27. juna 2017. godine, možete podneti zahtev za ostvarivanje prava sa drugom dokumentacijom, u Uslužnom centru Gradske uprave grada Pančeva, u kancelariji broj 21.

Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov, potpisao je 16. juna Memorandum o saradnju za radnu 2017/18. godinu sa Predškolskom ustanovom „Kefalica" iz Pančeva, povodom ostvarivanja prava na naknadu dela troškova ua boravak dece u predškolskoj ustanovi čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice.

Obrazac zahteva može se preuzeti ovde ili u Uslužnom centru grada Pančeva.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonom: 308-871, a lice zaduženo za kontakt je Dragana Dačić u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva.
MarketingNajnovije vesti