Društvo

PANČEVO: Pogledajte čega će biti na ovogodišnjem Novogodišnjem bazaru

Pančevo, Čet, 28/12/2017 - 08:05
Aleksandar Stojković


Sedmi Novogodišnji bazar u Pančevu održaće se  od 28. decembra do 30. decembra pred zgradom Gradske uprave Pančeva. Na štandovima će se prodavati pokloni i sve ono što je neophodno za organizaciju novogodišnjih proslava, a  čitav događaj će pratiti niz zabavnih sadržaja za celu porodicu poput ukrašavanja novogodišnjih jelki u holu Gradske uprave, muzičkog programa, razmene poklona, kreativnih radionica i dečijih predstava. Radno vreme bazara tih dana biće od 11 do 20 sati.

Svečano otvaranje bazara biče 28. decembra u 12 sati. Nastupiće „Gudački orkestar Pančevo", Udruženje „Prepoznaj u sebi", Maćoretkinje Pančeva, „Ljubičice" i Dečji hor „Vokal kids". Istog dana, samo ranije, od 10.30 Emil Sfera, Atelje „Mali genije" i PU „Dečja radost", organizovaće „Novogodišnju radionicu za decu"..

U petak, 29. decembra od 15 do 17 sati Prihvatilište za žene i decu žrtve porodičnog nasilja organizovaće radionicu „Nogodišnji ukrasi u dekupaž tehnici", od 17 sati u Gradskoj biblioteci Pančevo su „Priče o Deda Mrazu". U 17.30 na platou GU nastupiće Ženska pevačka grupa KUD „Stanko Paunović", a od 18 sati „Banatski kicoši".

U subotu, 30. decembra, od 13 do 15 sati predviđena je radiionica „Tradicionalno pravljenje novogodišnjih ukrasa" Udruženja žena „Panonke", a od 14 do 16 sati radionica Udruženja žena „Etno kutak" iz Kačareva, „Novogodišnji šešir". Od 15 sati će se igrati predstava "Deda mraz i pinjapte", a u 16 nas čeka Novogodišnja tombola.

Sve radioinice održavaće se u holu Gradske uprave, a prateći programi u šatoru i pagodama koji će biti postavljeni na platou ispred Gradske uprave.

Sedmi novogodišnji bazar se zatvara 30. decembra u 19 sati.

 

 
MarketingNajnovije vesti