• PANČEVO: Pogledajte gde se danas deli led rasveta biciklistima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povodom Svetskog dana bez automobila (22. septembar), a u sklopu obeležavanja Evropske nedelje mobilnosti (16 – 22. septembar), Odeljenje za saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva, Komitet za bezbednost saobraćaja Gradske uprave grada Pančeva, Sekretarijat za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva i Policijska uprava Pančeva – će u cilju afirmacije alternativnih vidova prevoza, našim sugrađanima koji danas koriste bicikl, pokloniti led rasvetu za bicikle.

    Predstavnici organizatora ove akcije biće danas, od 13:30 sati, raspoređeni na tri pančevačke lokacije, odnosno uz biciklističke staze: u Ulici Oslobođenja, preko puta JKP Vodovod i kanalizacija, u Ulici 7. jula, kod škole „Braca Petrov“ i na uglu Ulica Žarka Zrenjanina i Vladimira Žestića.

    Povodom Svetskog dana bez automobila (22. septembar), a u sklopu obeležavanja Evropske nedelje mobilnosti (16 – 22. septembar), Odeljenje za saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva, Komitet za bezbednost saobraćaja Gradske uprave grada Pančeva, Sekretarijat za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva i Policijska uprava Pančeva – će u cilju afirmacije alternativnih vidova prevoza, našim sugrađanima koji danas koriste bicikl, pokloniti led rasvetu za bicikle.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Ombudsman ipak pokrenuo postupak prema CSR Vršac

    Povodom saopštenja Zaštitnika građana da je zbog slučaja maloletnika koji je ubio 12 jaganjaca u Markovcu pokrenut postupak ocene zakonitosti i pravilnosti rada Centra za socijalni rad Pančevo, […]