• PANČEVO: Poljoprivredna škola traži direktora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

     

    Srednja poljoprivredna škola „Josif Pančić” raspisala je javni konkurs za izbor direktora na mandate od 4 godine. Konkurenti moraju imati visoko obrazovanje i najmanje osam godina rada u ustanovi na poslovima obrazovanja i vaspitanja. Konkursom se traži i psihička, fizička i zdravstvena sposobnost za rad sa decom i učenicima, kao i da osoba nije osuđivana pravosnažnom presudom az krivično delo za koje je izrečena bezuslovna kazna zatvora u trajnju od najmanje 3 meseca, kao i za krivična dela nasilje u porodici, oduzimanje maloletnog lica, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica ili rodoskrvnuće, za krivična dela primanja ili davanja mita i neka druga krivična dela.

    Rok za podnošenje prijava na konkurs za izbor direktora srednje poljoprivredne škole je 15 dana. Prijave se podnose školi, odnosno privremenom školskom odboru koji je konkurs i raspisao, a direktora škole imenuje ministar uz prethodno pribavljenu saglasnost Autonomne pokrajine Vojvodine.

    Srednja poljoprivredna škola „Josif Pančić” raspisala je javni konkurs za izbor direktora na mandate od 4 godine. Konkurenti moraju imati visoko obrazovanje i najmanje osam godina rada u ustanovi na poslovima obrazovanja i vaspitanja. Konkursom se traži i psihička, fizička i zdravstvena sposobnost za rad sa decom i učenicima, 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo