Poruka na mostu
Društvo

PANČEVO: Poruka na mostu i ispraćaj u bolju budućnost

Izvor: 
013info Pet, 07/08/2020 - 16:59

Neki dani koje se nama mogu učiniti dosadnim za neke ljude umeju biti višee nego posebni.

Jelena, jedna "sestra od tetke" učinila je ovaj petak poseban nekim dragim klincima. Teodora, Maša i Ogi, čija majka je otišla u Nemačku, da pronađe bolju budućnost i tamo radi već godinu dana, uspeli su da dobiju vizu i danas su krenuli u ovu daleku zemlju.

Jelena, kao što rekosmo, njihova sestra od tetke, rešila je da ih isprati na neobičan način. Organizovala je fotografisanje jer je želela lepe uspomene. A gde ćete bolju uspomenu od fotografije? Ipak, uspomene su za sestru, a klincima je ovaj dan, koji će se pokazati kao značajan u njihovim životima, ulepšala tako što je pozvala sve njihove drugare da se pozdrave s njima. I to na pančevačkom keju, ispod mosta.

- Nisu očekivali ovo i mnogo su se obradovali, a ja želim da se zahvalim svima koji su mi pomogli da ovo iznenađenje uspe, kaže nam Jelena.

Uz sve ovo na mostu preko Tamiša bila je i zakačena poruka "Srećan put! Volimo vas!": Ako ste je primetili, da znate šta se desilo.

- Radujem se što će biti srećni pored svoje mame i što će uživati, ali sam i tužna što nam neće više biti tako blizu da trknemo do njih makar na sat vremena, otkriva nam Jelena.

I redaklcija 013info želi mališanima srećan put i dobru budućnost.
MarketingNajnovije vesti