Društvo

PANČEVO: Poštanite načelnik komunalne policije

Pančevo, Sub, 09/12/2017 - 09:07
Vladimir Đoković

 

 

Gradska uprava Pančeva objavila je interni konkurs za popunjavanje radnog mesta u gradskoj upravi. Samo dan pošto smo objavili da je dosadašnjih načelnik komunalne policije Srđan Miletić smenjen i raspoređen u gradski sekretarijat za poljoprivredu potvrda ove vesti stigla je kroz interni konkurs za izbor novog načelnika komunalne policije.

Načelnik komunalne polcije u upravi ima zvanje samostalnog savetnika. Traži se da ima visoko obrazovanje u obimu od najmanje 240 ESPB bodova, master akademskih studija, master strukovnih studija, specijalističkim strukovnim studijama, odnosno na osnovim studijama u trajanju od najmanje 4 godine, kao i najmanje 5 godina radnog iskustva u struci, položen državni stručni ispit, psihofizičke sposobnosti potrebne za obavljanje poslova komunalne policije, položen ispit za obavljanje poslova komunalne policije, ali i da nije osuđivan na kaznu zatvora od najmanje šest meseci, i da mu nije ranije prestao radni odnos u državnom ili drugom organu zbog teže povrde dužnosti iz radnog odnosa.

Pošto je reč o internom konkursu na njemu mogu učestvovati samo zaposleni na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave: organima jedinice lokalne samouprave, javnim službama, javnim preduzećima, pravnim licima osnovanim od strane tih preduzeća, privrednim društvima i drugim organizacijama koje u sistemu lokalne samouprave imaju obavezu prijavljivanja podataka o zaposlenima u Registar, odnosno zaposlene čije se plate/zarade finansiraju iz budžeta jedinice lokalne samouprave.

Prijave na konkurs za načelnika komunalne policije Grada Pančeva mogu se podnositi do 24. decembra. Marketing

Najnovije vesti