Centar za socijalni rad Pančevo
Društvo

PANČEVO: Promena na čelu Centra za socijalni rad

Pančevo, Pet, 05/10/2018 - 08:36
Vladimir Đoković


 

Skupština Grada Pančeva za novu vd direktorku Centra za socijalni rad izabrala je Vesnu Jovanović, diplomiranog specijalnog pedagoga iz Beograda. Prethodno je konstatovano da je dosadašnjoj vd direktorki Sanji Patalov Stojadinović istekao mandate vršioca dužnosti direktora.

Odbornici iz grupe “Slobodno Pančevo” Nikola Ćebić i Dejan Jovanović diskutovali su o ovoj temi. Ćebić se javno zapitao zašto nema konkursa za mesto direktora u Centru za socijalni rad. Interesovalo ga je i da li među Pančevcima zaista nema kandidata za ovo mesto. Jovanović je podsetio na smenu direktora Zorana Albijanića koji je kako je rekao “bio javno blaćen” na sednici skupštine grada. Preko kolega odbornika vladajuće većine uputio je i poziv njihovim medijima “ da jave koliko prijava je podneto u međuvremenu protiv Albijanića” koji je tada smenjen. Odnosno kakva je njihova sudbina. 

Posle dugogodišnjeg direktora Zorana Albijanića, pre nešto više od godinu dana za vršioca dužnosti izabrana je Sanja Patalov Stojadinović. Umesto nje, sada je skupština grada Pančeva izabrala Vesnu Jovanović.

 

 
MarketingNajnovije vesti