• PANČEVO: Rafinercima za preventivni oporavak u ponudi pet banja, Palić i Tara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Zaposleni u NIS Rafineriji nafte u Pančevu ove godine na preventivni oporavak od sedam dana će ići na sedam atraktivnih lokacija. 
     
    Sindikat rafinerije zaposlene je obavestio da se prijave za oporavak u banjama ili na Tari podnose kod rukovodilaca, te da je neophodno navesti željeni termin i lokaciju. 
     
    Istaknuto je da će zaposleni u prvu smenu oporavka već od 20. februara. 
     
    „Preventivni oporavak traje 7 dana (5 radnih dana i 2 dana vikenda) i ove godine se organizuje sa lekarskim pregledom u Vrnjačkoj Banji (Hotel Merkur), Atomskoj Banji (Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gornja Trepča – smeštaj u bungalovima) i Banji Junaković (Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Junaković“), a bez lekarskog pregleda u Banji Ivanjica (Hotel Park), na Tari (Vojna ustanova Tara) i na Paliću (Hotel Park i Depadans Jezero)“, naveo je Sindikat.
     
    Objašnjeno je da pravo na preventivni oporavak imaju svi zaposleni NIS-a i zavisnih društava, a prednost imaju kolege koji rade na poslovima sa povećanim rizikom i beneficiranim radnim stažom.
     
     
     
     

    Zaposleni u NIS Rafineriji nafte u Pančevu ove godine na preventivni oporavak od sedam dana će ići na sedam atraktivnih lokacija. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]