• PANČEVO: Rekonstrukcija Ulice Bore Šipoša

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U sklopu projekta javno-privatnog partnerstva, za finansiranje, rekonstrukciju, rehabilitaciju i održavanje putne infrastrukture u zimskom i letnjem periodu, nastavljeni su radovi na teritoriji grada Pančeva. Do sada su završene 122 ulice i asfaltirano je 54 km puteva, navodi se na sajtu Grada.

    Maja Vitman, gradska menadžerka je najavila rekonstrukciju Ulice Bore Šipoša u Pančevu:

    – „Na osnovu mnogobrojnih zahteva građana, početak sezone građevinskih radova, nakon snežnih padavina, počinjemo u Ulici Bore Šipoša. Zahvalni smo svim našim građanima na strpljenju, konačno više neće imati zemljanih ulica, niti kaldrme. Trenutno se vrši priprema za asfaltiranje koje će biti tokom nedelje. Radovi su podeljeni na tri deonice u ukupnoj dužini od 920 m, u punoj širini kolovoza. Prvi deo je od Ulice Olge Petrov do novog asfalta u ukupnoj dužini od 165 m, drugi deo je od Ulice Branka Savića do Ulice Svetozara Markovića u dužini od 405 m i treći deo je od Ulice Svetozara Markovića do Ulice Žarka Zrenjanina u dužini od 350 m. Radiće se na ojačavanju kolovozne konstrukcije i asfaltiranju sa bankinama od rizle. Takođe, uporedo se radovi izvode i u Kačarevu, u Proleterskoj ulici, a nakon toga će se nastaviti i u Kosovskoj ulici. Nastavljaju se radovi u ulicama Cara Lazara, Branka Radičevića, Josifa Marinkovića, radovi u naselju Mladost se privode kraju, a počinju radovi u drvorištu Američkih zgrada“.

    U sklopu projekta javno-privatnog partnerstva, za finansiranje, rekonstrukciju, rehabilitaciju i održavanje putne infrastrukture u zimskom i letnjem periodu, nastavljeni su radovi na teritoriji grada Pančeva. Do sada su završene 122 ulice i asfaltirano je 54 km puteva.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo