Javni toalel Pančevo
Društvo

PANČEVO: Sanacija i rekonstrukcija gradskog toaleta ugovorena za 16,9 miliona dinara bez PDV-a

Pančevo, Pon, 27/05/2019 - 07:54
Vladimir Đoković

JKP Higijena od nedavno vodi ozbiljan posao sanacije i rekonstrukcije gradskog javnog toaleta u trgu Zorana Đinđića u centru Pančeva. Prema podaci dostupnim na portalu javnih nabavki ovaj posao bio je procenjen na 17 miliona dinara, a pošto je stigla samo jedna ponuda prihvaćena je ta “najniža ponuđena cena” od 16 930.200 dinara bez PDV-a.

Ugovor je 1. oktobra 2018. godine dodeljen nosiocu posla kompaniji “Still net “ iz Pančeva početkom oktobra 2018. godine, a zaključen 17. oktobra iste godine. Učesnici zajedničke ponude su i “Iriss studio” iz Sopota i “KVM Tehnik” iz Smedereva i “Maga Modulor” iz Pančeva.

Posao je dodeljen po modelu “ključ u ruke”, objekat se opisuje kao slobodnostojeći površine do 75 m2, a konkursom je zatraženo da se rekonstrukcijom formira novi prostor za domaćicu objekta i ostavu za spremačicu, jedan sanitarni čvor da se prilagodi za bezbedno korišćenje osobama sa posebnim potrebama, da bude pet wc kabina za žene i tri za muškarce, 6 pisoara  i dva umivaonika.

Jedini gradski javni toalet zatvoren je rešenjem inspekcije 2013. godine “zbog dotrajalosti unutrašnjosti objekta po pitanju opšte i lične bezbednosti i zdravlja, kako građana tako i samih radnika”.
MarketingNajnovije vesti