Društvo

PANČEVO: Šta će 8 komunalnih policajaca raditi u 2018. godini

Pančevo, Čet, 22/02/2018 - 07:28
Vladimir Đoković

 

 

U stroju Komunalne policije Pančeva trenutno je 8 policajaca. Formalno ih je na broju 9, ali jedan je na porodiljskom. U godišnjem planu rada Komunalna policija kao važne objekte sa aspekta bezbednosti navodi robnu pijacu Aerodrom, zelenu i pijace u naseljima Strelište, Tesla, Kotež 2 i Sodara, kao i gradski park, Narodnu baštu, Sportski centar Mladost i Tamiški kej.

Komunalna policija najavljuje posvećivanje posebne paženje pozivima i sugestijama građana kako bi se produbila međusobna saradnja koja je bitan činilac uspešnosti rada.

U saradnji sa inspekcijskim službama, komunalnim preduzećima i policijom Komunalna policija najavila je da će poseban akcenat biti dat na redovnu patrolnu aktivnost, obilazak svih naseljenih mesta, kontroli vanpijačne prodaje i zaštite od buke, kontrolisanju radnog vremena kao i postupanja po odluci o držanju domaćih životinja, kao i asistenciji saobraćajnoj inspekciji u suzbijanju nelegalnog prevoza.

Gradsko veće prihvatilo je plan rada, pa će o njemu raspravljati i odlučivati odbornici Skupštine grada Pančeva.Marketing

Najnovije vesti