• PANČEVO: Subota u znaku knjige, Bibliobus i inkluzivne radionice za decu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U saradnji sa Udruženjem Krokodil iz Beograda, u subotu 27 avgusta , sa početkom u 17.30 h u Paviljonu Narodne bašte Vas čeka Bibliobus i sjajne edukativne inkluzivne radionice za decu od 3 do 12 godina. 

    Domaćin ovog događaja je Razvojni centar za decu i mlade Naš Kutak. 

    Pitate se šta je to Bibliobus?!

    Bibliobus predstavlja multimedijalnu, višejezičnu moblinu biblioteku- kombi, opremljen bibliotekom sa knjigama, mobilijarom koji uključuje 5 stolova i 20 stolica, zvučnike, projektor, tablete, a predstvlja važnu aktivnost u okviru regionalnog projekta READ koji je podržan od EU, a koji uključuje saradnju 6 organizacija iz regiona. Sadržaji biblioteke namenjeni su za korišćenje različitim uzrastima, od najmlađe dece do najstarijeg uzrasta.

    Deca ali i roditelji će imati mogućnost da budu deo akcione priče “ Kraj Grrrr“u izvedbi naših saradnika, fenomenalnih devojaka iz @locco_craft_pancevo.

    Po završetku priče krećemo sa radioničarskim delom, gde će mališani imati mogućnost da na neki način ožive likove, ili pak samu radnju i dešavanje.

    Dok traje kreativno edukativni program u svakom trenutku možete zameniti svoju, već pročitanu knjigu za knjigu koju želite da pročitate a koju poseduje Bibliobus.

     

     

    U saradnji sa Udruženjem Krokodil iz Beograda, u subotu 27 avgusta 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo